HomeNieuwsWisseling raadsleden

Wisseling raadsleden

Wisseling raadsleden

Publicatiedatum: 15 sep. 2017

 

SGP raadsleden in Cromstrijen, Ad Herweijer en Jaap Oudeman, dienen ontslag in en worden opgevolgd door Gerjan Neele en Hans Seip.

Op vrijdag 15 september 2017 hebben Ad Herweijer en Jaap Oudeman beiden hun ontslagbrief ingediend bij de voorzitter van de gemeenteraad van de gemeente Cromstrijen, burgemeester J.J. Luteijn.

Ad Herweijer is namens de SGP Cromstrijen 7 jaar actief geweest in de gemeenteraad en 8,5 jaar in het college als wethouder. Ad is genoodzaakt zijn politieke werk neer te leggen wegens gezondheidsomstandigheden en heeft daarom zijn ontslag ingediend per 1 oktober 2017.

Jaap Oudeman is namens de SGP Cromstrijen 14,5 jaar actief geweest in de gemeenteraad en was tevens fractievoorzitter van de SGP fractie Cromstrijen. Jaap is genoodzaakt zijn politieke werk neer te leggen omdat politiek, werk en gezin agendatechnisch steeds moeilijker zijn te combineren. Om meer tijd door te kunnen brengen met zijn gezin heeft Jaap zijn ontslag ingediend per 1 januari 2018.

De plaats van Ad Herweijer zal worden ingevuld door Gerjan Neele, commissielid voor de SGP in de commissie Maatschappelijke Zaken. De plaats van Jaap Oudeman zal worden ingevuld door Hans Seip, commissielid voor de SGP in de twee commissies Algemene en Bestuurlijke Zaken alsmede Ruimtelijke en Beheerszaken.

De fractie en het bestuur van de SGP afdeling Cromstrijen bedanken Ad en Jaap voor hun jarenlange inzet voor de lokale politiek.